Våvatnprøven 2021

Våvatnprøven 2021

Orkla Jeger- og Fiskeforening ønsker velkommen til Våvatnprøven 2021.

 
Sekreteriatet for prøven vil i år være på klubbhuset til OJFF, ved Evjen Skole.
 
Påmelding til prøven gjøres via «min side» på nkk.no eller via terminlisten:
Påmeldingsfrist: 28.mars
 
Det holdes 2-dagers VK. UK/AK begge dager. Krav til eget apportobjekt medbragt i VK. Apportbevis må forevises for å kunne oppnå 1.AK.
 
Eventuelt felles opprop er avhengig av covid-19 situasjonen. Det kan bli aktuelt med oppmøte ved de ulike terrengene. God vegbeskrivelse og møtetid vil bli opplyst i god tid før prøvedag.
 
Overnatting: Bårdshaug Herregård tilbyr rabatterte rom for deltakere.
* Enkeltrom inkl frokost: 975,- pr rom pr natt
* Dobbeltrom inkl frokost: 1175 pr rom pr natt
Dersom det ønskes overnatting, send mail til marte.sveli@gmail.com med dato, navn og ønske av rom (enkelt/dobbelt). Førstemann til mølla, begrenset antall rom!
 
COVID-19: Vi forholder oss til de retningslinjer som er gitt. Det kan komme endringer fram til prøvestart. Det er mulig å holde god avstand på fjellet, og vi håper det vil blir trivelige og sosiale dager på prøve! Vi følger FKF’s veileder, og alle oppfordres til å lese gjennom denne:
 
Det vil ikke være anledning for felles jegermiddag, noe vi synes er svært trist. Men det kommer bedre tider – og vi håper at vi kan arrangere en mer sosial prøve neste år!
Vi ønsker å gjennomføre loddsalg med gode premier over nett i år. Det vil bli mulighet til å kjøpe lodd via Vipps – og trekning av vinnere vil bli publisert på facebook. Henting av premier avklares, men må hentes her på Orkanger.
 
Partilister vil bli lagt ut noen dager før start.
Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med prøveleder Joakim Lian.
joakim_lian91@hotmail.com eller 920 64 217.
 
Øvrig info:
Regelverk for jaktprøver finner du her: