Erklæring bruk av informasjonskapsler på Orkla Jeger- og fiskerforening sin hjemmeside

Hva er informasjonskapsler

Som det er vanlig praksis med, på nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker dette nettstedet informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen, for å forbedre opplevelsen. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan redusere eller «ødelegge» visse elementer av nettstedets funksjonalitet.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, se Wikipedia-artikkelen på HTTP-informasjonskapsler.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av forskjellige grunner spesifisert nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for deaktivering av informasjonskapsler uten fullstendig deaktivering av funksjonaliteten og funksjonene de legger til på dette nettstedet. Det anbefales at du benytter på alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke, hvis de brukes til å yte en tjeneste du bruker.

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan forhindre innstillingen av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se hjelp til nettleseren din for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at du også deaktiverer visse funksjoner og funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapslene vi bruker

 • Kontorelaterte informasjonskapsler
  Hvis du oppretter en konto hos oss, bruker vi informasjonskapsler for styring av registreringsprosessen og generell administrasjon. Disse informasjonskapslene vil vanligvis bli slettet når du logger ut, men i noen tilfeller kan de forbli etterpå for å huske dine nettstedinnstillinger når de er logget ut.
 • Innloggingsrelaterte informasjonskapsler
  Vi bruker informasjonskapsler når du er logget inn slik at vi kan huske deg. Dette forhindrer at du må logge inn hver gang du besøker en ny side. Disse informasjonskapsels blir vanligvis fjernet eller ryddet når du logger ut for å sikre at du kun får tilgang til begrensede funksjoner og områder når du er logget inn.
 • Skjemarelaterte informasjonskapsler
  Når du sender inn data til et skjema som de som finnes på kontak sider eller kommentarskjemaer, kan informasjonskapsler brukes inn å huske dine brukerdetaljer for fremtidig korrespondanse.
 • Tredjeparts informasjonskapsler
  I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende avsnitt beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsels du kan støte på via dette nettstedet.Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analysene på nettet for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lenge du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

  For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

  Fra tid til annen tester vi nye funksjoner og gjør mindre endringer i måten nettstedet leveres på. Når vi fremdeles prøver nye funksjoner, kan disse informasjonskapslene brukes til å sikre at du får en konsistent opplevelse mens du er på nettstedet, samtidig som vi sikrer hvilke optimeringer våre brukere setter pris på mest.

  Vi bruker også sosiale medier knapper og / eller plugins på dette nettstedet som lar deg koble Facebook.

Mer informasjon

Forhåpentligvis har dette klargjort ting for deg, og som tidligere nevnt hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger det eller ikke, er det vanligvis sikrere å forlate informasjonskapsler aktivert dersom det samhandler med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt.

Men hvis du fortsatt søker etter mer informasjon, kan du kontakte oss skjema under

Melding personvern